Uusimmat blogipostaukset

 

Vuoden odotetuin kosmetiikkaan, kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä tapahtuma on nyt takanapäin ja somesta onkin saanut jo koko viikonlopun ajan lukea kosmetiikkaintoilijoiden messuvinkkejä.

Sain maahantuojalta testiin kesällä upouuden iUNIK-kosmetiikkabändin tuotteita ja ajattelin nyt kertoa täällä blogin puolella niistä hieman lisää.

Vaikka nyt onkin kelit vähän alemmissa lämpötiloissa, uskon vahvasti että tähän kesään saadaan vielä kunnon helleputki! Helteellä kosmetiikkatuotteet kannattaa valita niiden helppouden ja monikäyttöisyyden mukaan. Mitä järkeä on kosteuttaa iho runsailla tuotteilla, kun hiki kuitenkin "huuhtelee" voiteet pois päivän aikana?

Ivy Aia on ollut tän kesän positiivinen yllättäjä, sillä olen tykästynyt todella näihin kahteen suihkemaiseen tuotteeseen! Kun kivat helteet on hellineet meitä, koen mukavaksi käyttää kevyitä nestemäisiä tuotteita ihonhoidossa.

Koska en ole vielä pitänyt seuraajilleni arvontoja, nyt päätin toteuttaa Asiaa Kauneudesta Luonnonkosmetiikan lempparit-arvonnan!

Osaava nainen-messut 30.10.2021
Ihanaa vihdoin päästä messuilemaan taas lähes normaaliin tapaan! Vaikka tiesin, että tästä päivästä tulee kiireinen aikataulujen suhteen, päätin silti lähteä Osaava Nainen- messuille Turun messukeskukseen.
Messuilla ei ollut niin paljoa näytteilleasettajia mitä olisin toivonut ja tämän vuoden teemana messuilla oli...

https://rss.app/feeds/FyLloOn5mw2YFZdi.xml