top of page
  • Writer's pictureHenna

Kauneutta koruilla

Miten freesata look, jos meikkivoide ei ole vaihtoehto?

Joskus erilaiset iho-ongelmat voivat olla syy sille, ettei esimerkiksi tärkeään tilaisuuteen saakkaan laitettua meikkiä, kuten oli suunnitellut. Mutta onneksi erilaisilla koruilla ja asusteilla voi paikkailla lookkiansa helposti.

Esimerkiksi atopia tai psoriasis voivat olla sellaisia ihosairauksia, joiden pahentuessa meikki ei levity kuivien läikkien takia kunnolla kasvoille. Suosittelen usein tällöin jättämään esimerkiksi meikkivoiteen kokonaan pois ja paikkailemaan peitevoiteella vain kaikista punaisimmat kohdat piiloon, jos niiden päälle peitevoiteen levittäminen onnistuu.

Huomion voi kiinnittää pois iho-ongelmista korostamalla jotakin toista aluetta kasvoilla tai kiinnittämällä huomion esimerkiksi asusteisiin ja koruihin.Tumma smoky eye-silmämeikki

Jos esimerkiksi kasvojen alaosassa on ihottumaa tai kuivia läikkiä, kiinnitä muiden huomio tekemällä tumma ja säväkkä smoky eye meikki ja lisää silmän sisänurkkaan vaikka hieman kimalletta!

Näyttävä huulimeikki

Jos taas ongelmana on rutikuiva silmänympärysiho, kiinnitä huomio näyttävään huulimeikkiin. Paras ja näyttävin huulimeikki syntyy omaan tyyliin sopivalla tummahkolla huulipunasävyllä. Näyttävyyttä voi lisätä rajaamalla huulten reunat esimerkiksi astetta tummemmalla rajauskynällä tai lisäämällä hieman glitteriä huulipunan päälle.

Korut ja asusteet

Entä jos mikään meikki ei ole vaihtoehto tai et muuten vain ole meikkaajatyyppiä? Näyttävillä korviksilla saa käännettyä seurueen katseen pois kasvoilta. Tällä hetkellä kotimaiset design korut ovat suosiossa ja niiden kysyntä ja tarjonta kasvaa tällä hetkellä kovaa vauhtia. Desantran verkkokaupasta löytyy kattavasti erilaisia koruja jokaiseen tyyliin.


Juhlakauteen ja pikkujouluihin sopii hyvin esimerkiksi KITEET-korvakorut, jossa alaosa kimaltaa hopeisen glitterin peitossa ja yläosa on läpikuultavaa akryyliä.

Rentoon ja pirteään arkityyliin täydellinen vaihtoehto on MUSTIKANKUKKA-korvakorut, joihin kiinnitystavaksi voi valita joko renkaan tai koukun.


Työpäiviin ja hillitympään arkityyliin hyvä vaihtoehto on esimerkiksi ONNI-korvakorut, joita löytyy verkkokaupasta tällä hetkellä nappikorviksina.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page