top of page
  • Writer's pictureHenna

iUNIK korealaista kosmetiikkaa

Maahantuoja antoi testiin jo kesällä upouuden iUNIK-kosmetiikkabändin tuotteita ja ajattelin nyt kertoa täällä blogin puolella niistä hieman lisää.

iUNIK on korealainen kosmetiikkamerkki, jonka ideologiaan kuuluu minimaalinen ihonhoito keskittymällä olennaiseen. Mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan tuotteita, sillä kyseessä on valikoiduista Citymarketeista saatavat tuotteet, eli ne ovat helposti saatavilla kuluttajille. Tuotteita näyttäisi olevan myynnissä myös ainakin Yeppo.fi sekä muutama tuote Stockmannilla.iUNIK Centella Bubble Cleansing Foam

Puhdistusvaahto on sopivassa 150ml pumppupullossa, kuten useimmat vaahtomaiset puhdistukset. Se sisältää Centella Asiatica (CICA) uutetta, joka on siis suomennettuna rohtosammakonputki-uute. Käsitykseni mukaan tätä ainesosaa käytetään aika usein korealaisessa kosmetiikassa, sillä sen on kerrottu rauhoittavan punoittavaa ja pienesti vaurioitunutta ihoa.

Vaahdossa on kivan raikkaan ja puhtaan oloinen tuoksu. Ei kuitenkaan liian voimakas, mutta sellainen, että herkimmät saattaisivat sen huomata. Itse vaahto oli yllätyksekseni tosi pehmeän ja runsaan tuntuinen ja sitä oli helppo pyöritellä kasvoilla ilman valumista.

iUNIK Tea Tree Relief Toner

Kasvovedessä on hyvin samanlainen tuoksu kuin puhdistusvaahdossakin. Kasvovesi on tarkoitettu herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Se sisältää teepuulehtivettä 67% sekä CICA (rohtosammakonputki) lehtivettä 19,5%. Iholle jäi kasvovedestä hieman "tahmea" pinta eli ei siis mitenkään kuiva tai kiristävä, mitä saattaisi epäpuhtaan ihon tuotteesta ajatella.


iUNIK Tea Tree Relief Serum

Seerumissa sitten taas ei ollutkaan mitään tuoksua, vaikka automaattisesti jotenkin ajattelin että siinä olisi sama tuoksu kuin puhdistustuotteissakin. Kirkas, hieman vihertävä seerumi levittyy tosi kivasti kasvoille jättäen kevyen tuntuman iholle. Plussaa antaisin myös siitä, että tuote on pipettipullossa, sillä pumpullisiin seerumipulloihin tuppaa yleensä jäämään tuotetta niin ettei sitä saa enää ulos.


iUNIK Centella Calming Gel Cream

Lopuksi ihonhoitolinjaan kuului vielä geelivoide. Mielestäni ehkä hieman hämää tuotteen nimen lopussa sana "cream" sillä kyseessä on täysin kirkas geelimäinen tuote. Mun iho tykkää ohuista tuotteista ja niin myös varmaan moni muukin sekaihoinen. Tämä geelivoide voisi olla myös hyvä valinta monelle "rasvakammoiselle" jotka eivät halua että kosmetiikka tuntuu iholla miltään.

Talveksi kuitenkin koen, että tämä voide ei ehkä ole omalle iholleni paras vaihtoehto, mutta näin hellepäivinä se tuntuu just hyvältä iholla. Tuotteessa on myös muiden saman tuotelinjan tuotteiden tavoin suuri määrä Centella Asiatica-uutetta joten se sopii hyvin punoittavalle iholle.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page