Wild Pharmacy ihonhoitosarja

22.03.2021
Olen vieläkin innoissani, että pääsin testaamaan Wild Pharmacyn tuotteita. Tämä tuotetestauskokemus oli erilainen ja oli ilo kokeilla välillä jotain hyvin erilaista.

 

Clear & Glowwing Gentle Face Cleanser-puhdistusgeeli

"Ihoa kirkastava, rauhoittava sekä tulehduksia ja epäpuhtauksia vähentävä puhdistusgeeli."

Jos pitäisi valita sarjasta jokin lemppari niin minulla se olisiihan ehdottomasti tämä. Tykkäsin tuotteen geelimäisyydestä jasiitä, ettei se kirvellyt iholla. Meikit kuitenkin lähti hyvin pois vaikka kyseessä olikin aika hellävarainen tuote. Tuotteen tuoksu on mielenkiintoinen, sillä en saa päähäni mikä siinä tuoksuu, mutta jokin tuttu ja kiinnostava tuoksu se on. Ensimmäisenä tulee mieleen kirsikka?  Kasvojen puhdistuksen jälkeen ihoa ei kiristänyt.

Cool&Calm Kasvovesi

"Cool & Calm on kosteuttava ja ihoa tasapainottava kasvovesi, joka kirkastaa, puhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa ihanteellisesti. Erinomainen kasvovesi kuivalle ja epäpuhtaalle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Sopii myös herkälle iholle."

Tuote ei kirvellyt iholla, paitsi nenänpielissä, mutta niissä kirvelee nykyään lähes kaikki tuotteet ja se on vain hetkellistä. Kasvovedestä jäi kivan kosteutettu fiilis kasvoille ja tuoksu oli virkistävä. Itsehän en tuoksuja millään tavalla kammoksu, mutta aloin ajattelemaan että tuoksuja välttelevälle tämä ei ole paras vaihtoehto, sillä sen verran voimakas ja yrttimäinen tuoksu oli. En toki tiedä onko tämä edes oleellinen asia, sillä tuoksuja välttelevät tuskin ostavat mitään mikä tuoksuu. Voiteet imeytyivät hyvin ihoon tämän kasvoveden jälkeen.

Carpe Cream-Antioxidant Hydration Moisturizer & Healing MeditationSkin serum

"Kevyt, helposti imeytyvä kosteusvoide tasapainottaa ihon rasvaisuutta ja pitää ihon mattapintaisena, vähentää epäpuhtauksia ja antaa kasvoille luonnollista hehkua. Kosteuttaa ihoa, mutta ei jätä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille."

Nämä olivat tosi mielenkiintoiset tuotteet. Ilmeeni ekojen kokeilukertojen jälkeen olisi varmasti ollut tallennuksen arvoinen, sillä hämmennyin tästä voiteesta ja seerumista. En ole koskaan vielä kokeillut sellaista kasvovoidetta, josta ei jää minkääänlaista voidemaista tunnetta iholle (ja trust me, olen kokeillut paljon kosmetiikkaa). Tätä on hieman vaikea selittää, mutta käytännössä siis tuote imeytyy ihoon niin hyvin, että iho tuntuu siltä, ettei siinä edes olisi mitään kasvovoidetta. Sekaiholle ja rasvakammoisille tämä onhyvä juttu, sekä ajattelisin että monesti miehet tykkäävät siitä, ettei voide jää rasvaisen tuntuiseksi iholle. Oma sekaihoni on pintakuiva, joten välillä tuntui, ettei tässä ihan kosteutustehot riittäneet. Tai siis riitti ne, jos laittoi useammankerroksen seerumia ja sen päälle vielä useamman kerroksen voidetta,mutta sitten alkoi jo olemaan kasvoilla niin monta kerrosta, että meikki alkoi rullaantumaan. Ajattelin monesti, että jos seerumi+voidekombon päälle saisi vielä suihkautettua jotain Face mistiä poistamaan kiristyksen tunnetta niin ihofiilis olisi liki täydellinen. Yllätyin hieman, että näissä tuotteissa ei ollut niin voimakasta tuoksua, kuten esimerkiksi puhdistustuotteissa oli. Mielestäni tässä on täydellinen yhdistelmä Masknen välttämiseen. 

Rockstar Mild Facial Peeling Gel

"Aktiivihiiltä sisältävä kasvojen kuorintageeli. Pienet pähkinänkuoresta murskatut rakeet kuorivat hellävaraisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa, jolloin ihosta tulee pehmeä, sileä ja vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille. Sopii kaikille ihotyypeille."

Iso plussa nimestä, sillä se kertoo kaiken oleellisen ja kuvaa hyvin minkälainen tuote on kyseessä. Itse suosin usein kuorintoja, joissa on hieman pienemmät rakeet mitä tässä tuotteessa, mutta en kokenut tuotteen isohkoja rakeita kuitenkaan liian negatiivisena puolena. Mielestäni kiva idea yhdistää aktiivihiili kuorintaan, jolloin sen voi jättää iholle naamioksi. Hyvä tuote, ostaisin ja suosittelisin myös muille. Iholle jäi kivan pehmeä tunne kuorinnan jälkeen.

Good Things Happen- Facemask

"Kosteuttava ja puhdistava savipohjainen kasvonaamio."

Muutaman kerran jälkeen en osaa sanoa vielä naamiosta laajaavaikutusta ihon kuntoon, mutta tuote vaikutti kivalta, eikä aiheuttanut ihoärsytystä. Koostukseltansa naamio on hyvin voidemainen ja muutamana aamuna olenkin sekoittanut tämän vahingossa sarjan kasvovoiteeseen samantyylisen pakkauksen ja koostumuksen vuoksi. Pistin myös merkille, että tässä tuotteessa oli taas tuoksu mukana, pieni tosin, mutta huomasin heti että tuotteesta tuli jotenkin raikkaampi fiilis kun siinä oli edes pieni kosmetiikkamainen tuoksu, eikä raaka-aineet haisseet läpi. Käytön jälkeen naamio jätti ihon todella pehmeäksi. 

Yleisesti

Pääset jokaisen tuotteen otsikkoa klikkaamalla tuotteen virallisille nettisivuille. Lainauksissa olevat tuotekuvaukset olen kopioinut osoitteesta https://www.beu.fi/

Pakkausten ulkonäkö on kiva ja oli mukava nähdä vaihteluna väriä tuotepakkauksissa, sillä nykyään monilla sarjoilla on ainoastaan valkoisia tai yksivärisiä  tuotteita. Sarjalta jäin ehkä kaipaamaan hieman silmänympärysvoidetta. Jokin naamion kaltaisella hyvin hennolla tuoksulla varusteltu geelimäinen silmänympärystuote olisi sopinut hyvin joukkoon. Wild Pharmacy oli kokonaisuudessaan ihanan positiivinen kokemus ja olin jotenkin iloinen siitä, että joku onuskaltanut kehittää jonkin massasta erottuvan erilaisen brändin kauneusalalle. ❤️🌿