Puhdas+ New Skin seerumi

22.05.2020

Tiesitkö sinä, että Puhdas+ valmistaa myös kosmetiikkaa? Monelle tulee suomalaisesta Puhdas+ tuotemerkistä mieleen ainoastaan lisäravinteet ja vitamiinit ja niin kieltämättä itsellenikin aluksi tuli. Kauneus ja hyvinvointi kulkee tietysti käsi kädessä, joten on ihan luontevaa, että vitamiineja valmistava yritys valmistaa myös kosmetiikkaa. Mulla on joulusta asti ollut käytössä Puhdas+ New Skin seerumi, jonka sain mikroneulausrullauspaketin mukana. Tykästyin seerumiin erityisesti siksi, että se muistuttaa paljon Ya Naturaen seerumia, joka on yksi ikisuosikeistani. 

Koostumus on ihanan kevyt ja tuote on varsin hyvin levittyvää ja riittoisaa. Eli meikin alle täydellinen tuote, joka kosteuttaa hyaluronihapon ja kauran betaglukaanin ansiosta, ohuesta koostumuksesta huolimatta. Kauran betaglukaani myös rauhoittaa ihoa, sekä tuotteessa oleva arnikkiuute korjaa ihovaurioita, ehkäisee tulehduksia ja auttaa ihoa uusiutumaan. Näistä syistä olenkin käyttänyt tätä tuotetta joka kerta mikroneulausta tehdessä, sillä on tärkeää, että silloin ihoon imeytetään mahdollisimman hoitavia tuotteita ja vain parhaita raaka-aineita.

Jotta tämä postaus ei olisi muiden tavoin pelkkää hypetystä ja kehua, pakko antaa yksi, aika isokin miinuspiste. Nimittäin pakkauksen pumppu on on todella kummallinen. Olen alkanut miettimään, olenkohan saanut jonkun maanantaikappaleen, vai onko kyseisessä tuotteessa oikeasti näin onneton pumppumekanismi. Kun seerumia painaa kädelle normaalisti, pumpun ansiosta seerumi lentää melkoisella paineella joka paikkaan. Pumppu on liian ripeä, eikä sellainen pehmeän hidas, joka yleensä kosmetiikkatuotteissa on. Olen kuitenkin oppinut käyttämään tätä tuotetta räiskyvästä pumppumekanismista huolimatta. Laitan kämmenen aina hieman kuppimaiseen asentoon, sillä niin saan helpoiten kaiken seerumin käyttööni, eikä sitä lennä kylpyhuoneen seinille. Kuulostaa ehkä aika ärsyttävältä, mutta itse olen tottunut tähän jo, etten harmistu seerumin surkeasta pumpusta enää. 

Itse tuotteen koostumus ja teho on kuitenkin ihana, joten ehdottomasti haluaisin kokeilla tulevaisuudessakin Puhdas+ muitakin ihonhoitotuotteita. Erityisesti New skin eye serum ja collagen serum vaikuttaa kiinnostavilta tuotteilta.