Natura Siberica Energizing Mask

29.04.2020

Onko Natura Siberica sulle tuttu merkki? Mulla on ollut hieman ristiriitaiset fiilikset tästä ihonhoitosarjasta jo pitkään, sillä olen huomannut, että markkinoilla liikkuu paljon väärennettyjä Natura Siberican tuotteita. Itse olen kuitenkin aina ostanut Natura Siberican tuotteeni joko Tallinnassa sijaitsevasta liikkeestä, tai Sokokselta, jotta tiedän niiden olevan aitoja. Tämän naamion ostin viime vuoden lopulla Tallinnan liikkeestä, jossa myyjä opasti minua tuotteissa. Tykkään aina Viron reissulla käydä tuossa Viru-keskuksessa sijaitsevassa liikkeessä, sillä siellä on jostain syystä aina iloinen myyjä. Muistan kerran, kun myyjä kysyi, haluaisinko kuulla, mistä tämä kaikki on lähtöisin ja osoitti Natura Siberican logoa. Hänestä näkyi se, että hän pystyy seisomaan sataprosenttisesti edustamansa kosmetiikkamerkin takana. Myös sisustus on ihana ja myymälä huokuu oikein kauneutta ja energiaa. Olen myös aina ostosteni yhteydessä saanut pieniä tuotenäytteitä kotiin ja nuo näytteet ovat johtaneet uusien tuotteiden ostamiseen. Liikkeen myyjä on aina haastatellut huolellisesti minua ihonhoitotottumuksistani, ennen kuin on antanut minulle näytepusseja mukaan. Juuri näinhän sen asiakaspalvelun pitäisikin kosmetiikkamyymälässä aina toimia, jotta asiakaskokemus olisi ykkösluokkaa.

Natura Siberica tulee Venäjältä ja se on lyhyessä ajassa (muutamassa vuodessa) saanut mainetta lähes ympäri maailmaa. Luulen, että nopea suosio liittyy pakkausten esteettiseen ulkonäköön ja hyvin brändättyyn luonnonkosmetiikkamerkkiin. Sarjan tuotteissa yhdistyy ikivanha siperialainen kasvitietämys nykyaikaiseen suosittuun luonnonkosmetiikkaan. Natura Siberican tuotteissa käytettäviä raaka-aineita, kuten esimerkiksi yrttejä kasvatetaan Natura Siberican omilla luomutiloilla, joissa ne kasvaa äärimmäisen puhtailla alueilla. Tuotteissa myös käytetään villinä kasvaneita kasveja ja sarja myös työllistää alkuperäisväestöä syrjäseuduilla. Minusta tämä kuulostaa aika sympaattiselta.

Muistaakseni ensimmäinen Natura Siberican tuote, jota kokeilin, oli puhdistusvaahto. Ostin sitä aina, kun vain löysin sitä jostain. Nykyään olen kuitenkin vaihtanut puhdistusvaahtoni helpommin saatavilla olevaan, mutta olen edelleen sitä mieltä, että tuo vaahto oli yksi parhaimpia hinta-laatusuhteeltaan.

Naamion ostin Viron liikkeestä viime vuoden lopulla, kun olimme mieheni kanssa kylpyläreissulla. Ajattelin, että ihoni kaipaa nyt kunnon hemmottelua samalla, kun hemmottelin kehoani kylpylässä. Löysin myyjän avulla tämän energisoivan ja virkistävän naamion ja siitä saakka se on ollut säännöllisessä käytössä.

"Virkistävä kasvonaamio herättää samean ja väsyneen ihon saaden aikaan raikkaan ja kauniin hehkun. Luonnonmukainen Siperian Ginseng on mineraalirikas kasvi, joka elävöittää ihoasi. Villi arktinen pihlaja elävöittää ja virkistää ihoa antaen sille kirkkaan, terveen ja säteileän sävyn. "

Samaistun esittelytekstissä mainittuun ihon kirkkauteen ja terveyteen. Mielestäni on myös ilo huomata, että jonkin ajan kuluttua naamiosta osa on imeytynyt ihoon, eli kaikkea ei tarvitse pestä/pyyhkiä pois minkä kasvoille levitti. Tästä huomaa hyvin, että jotain myös imeytyy naamiosta ihoon. Naamion voidemainen koostumus on mukavan pehmeä ja kevyt, jonka ansiosta sitä on helppo käyttää. En ole sellaisten naamioiden fani, jotka ovat liian rasvaisia ja paksuja, eikä niitä pysty puhdistamaan pois helpolla. Käytän tätä kyseistä naamiota noin parin viikon välein ja mielestäni lopputulos on aina ollut miellyttävä. Iho tuntuu kosteutetulta ja virkeältä ja tuntuu, että naamion jälkeen meikkikin levittyy paremmin. Tämä johtuu varmasti siitä, että tuotteen ainesosana oleva Ginseng sisältää runsaasti mineraaleja, jotka ravitsevat ihoa. 

VINKKI!

Seuraavalla Tallinnan päiväristeilyllä suuntaa Virukeskuksen ensimmäisessä kerroksessa olevaan Natura Siberican liikkeeseen ja anna kosmetologien opastaa sinulle käyttöösi ihanat uudet tuotteet. Tallinnan liikkeestä löytyy myös valtavasti tuotteita miehille.

Ja loppuun vielä naamion  inci:Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Octyldod ecanol, Co co- Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycerin, Amaranthus Caudatus Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Panax Ginseng Root Extract*, Sorbus Aucuparia Fruit ExtractWH, Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Calendula O cinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Arctium Lappa Root Extract*, Saponaria O cinalis Root Extract*, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Citral**, Limonene**, Citronellol**, Linalool**.