Ivy Aia itseruskettava suihke ja kasvovesi

06.07.2022

Ivy Aia on ollut tän kesän positiivinen yllättäjä, sillä olen tykästynyt todella näihin kahteen suihkemaiseen tuotteeseen! Kun kivat helteet on hellineet meitä, koen mukavaksi käyttää kevyitä nestemäisiä tuotteita ihonhoidossa. 

Ivy Aia Hydrating Self Tan Mist

Bongasin Normalista tämän tuotteen, kun olin siellä haahuilemassa alkukesästä. Päätin jo keväällä, että tänä kesänä en ottamalla ota aurinkoa, sillä olen alkanut huomaamaan ensimmäisiä auringon tuomia sivuvaikutuksia ihollani. Päätin sen sijaan, että panostan hyviin itseruskettaviin tänä vuonna ja päätin että satsaan rahallisestikin tänä kesänä erilaisiin itseruskettaviin ja kerron niistä täällä blogissa. 

Kuten Instagramin postauksessakin jo totesin, en pysty käyttämään tätä suihketta sellaisenaan ainoana itseruskettavana, sillä olen saanut komeat raidat ja läikät tällä jo aikaiseksi. Suihketta on hieman vaikea "kontrolloida" sillä suihke on läpinäkyvää ja hyvin ohutta. On siis hankala nähdä, mihin tuote on levittynyt tasaisesti ja mihin tulee syntymään raita. MUTTA... jaksan hehkuttaa tätä tuotetta toisenlaisesta näkökulmasta, sillä käytän suihketta tavallaan rusketuksen ylläpitämiseen suihkimalla sitä iltaisin hyvin kevyesti ja hieman etäämmältä iholle. Sillä tavalla käytettynä suihke antaa kauniin kuulaan rusketuksen! Yllätyin siitä, että tuotteen antama sävy ei ole yhtään kellertävä, eikä suihkeesta jää yhtään itseruskettavalle tyypillinen haju, sillä tuote on täysin hajusteeton.

Etäältä kevyesti suihkittuna suosittelen - suoraan iholle läheltä suihkittuna en suosittele.

Ivy Aia Face Mist with Maris Aqua

Matkakokoinen kasvovesisuihke oli kiva ostos, sillä Normalissa hintaa oli vain muutama euro ja tuote on sopinut hyvin iholleni. Välillä kun POD (perioraalidermatiitti) alkaa oireilla, suihkin tällä kasvovedellä kosteutta ja rauhoitusta iholle, sillä tämä tuote taitaa olla yksi harvoista joka ei kirvele. Tykkään toisaalta itse tuoksullisista tuotteista enemmän niiden luoman tunnelman takia, mutta kyllä nämä täysin hajusteettomatkin tuotteet löytävät paikkansa minun vessan kaapista. 

Tuote sisältää Aqua Maris-merivettä, jojobaöljyä sekä maitohappoa, joten mistään ihan turhasta tuotteesta ei ole kyse. 

Tanskalaisten farmaseuttien kehittämä Ivy Aia

Ivy Aia on alunperin ollut myynnissä vain apteekeissa ja tästä jaksan aina näin apteekkikosmetologina vähän älähtää, sillä nykyään tuotteita on myös saatavilla esimerkiksi Normalista. Hyvähän se on, että tuotteiden saatavuus on laajentunut, mutta itse tykkäään pitää apteekkituotteet apteekeissa. 

Ivy Aia antaa kuitenkin erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka hakevat melko yksinkertaisia ihonhoitotuotteita. Tuotteet ovat hajusteettomia, allergiasertifioituja ja väriaineettomia. Sarjasta löytyy eri ihotyypeille voiteita ja puhdistustuotteita, kuten myös nyt uutuutena erilaisia seerumeita. Itselläni olisi tuolla kosmetiikkajonossa odottamassa lisää Ivy Aian tuotteita, joten taidan tämän postauksen seurauksena ottaa ne seuraavaksi kokeilulistalle ja tulla kertomaan jonkin ajan päästä lisää tänne blogin ja Instagramin puolelle. 

Tästä klikkaamalla suoraan Instagramini Ivy Aia postaukseen

Kerroppa, oletko kokeillut Ivy Aian tuotteita? Jos olet, onko löytynyt jotain lempparituotetta, joka minunkin pitäisi ehdottomasti testata?