Eyenlip kangasnaamiot testissä

25.05.2020

 Maskimaanantain kunniaksi tänään on esittelyssä ihanat Eyenlipin kangasnaamiot. Voitin muutama viikko sitten Beautyko:n Instagram arvonnasta paketin, johon kuului myös pari näitä naamioita ja sen jälkeen nämä kangasnaamiot koukuttivat niin paljon, että ne jäivät todennäköisesti pysyvästi ihonhoitorutiineihini. Itse kiinnostuin Eyenlipin naamioista myös sen takia, että ne ovat todella edullisia. Beautyko:n verkkokaupassa yksi naamio maksaa vain 1,60€ ja esimerkiksi Prismassa 1,79€. Päätin, että testaan heti naamiot, jotta tiedän, voiko joku näin edullinen olla todella kaikkien kehujen arvoinen. Tulin siihen tulokseen, että voi olla. Mainitsen jo heti alkuun, että koska tuotteet ovat minulle vielä uusia ja BeautyKo:n nettisivuilla on niin kattavat tiedot tuotteista, koen luotettavimmaksi kopioida tuotelupauksen sieltä. En yleensä tykkää kopioida tuotetekstejä mistään sivuilta, vaan kirjoitan niistä siten kun itse olen kokenut ja lukenut, mutta näissä tuotteissa kuitenkin luotan vielä BeautyKo:n infoon. Pääset siis helposti lainausmerkkien sisällä olevaa tekstiä klikkaamalla suoraan kyseisen tuotteen verkkokauppaan. Oma tietämykseni korealaisesta kosmetiikasta on vielä pientä, vaikka opettelenkin koko ajan uutta. Beautyko:n perustaja Jenni Ahokas on mielestäni näissä asioissa oikea ammattilainen ja huomaa hyvin hänen tyylistään, että korealainen kosmetiikka on lähellä sydäntä.

Vaikka tässä postauksessa hehkutankin aika voimakkaasti näitä Eyenlipin naamiota, tämä postaus ei ole mainos, eikä yhteistyö, vaan suosittelen tuotteita täysin oman kokemukseni perusteella.

SALMON OIL

Pakko myöntää, että itselläni oli melkoiset ennakkoluulot tämän naamion kanssa johtuen varmasti siitä, että naamio sisältää lohiöljyä. Kuvittelin, että vaikka kuuleman mukaan naamio ei haisisi kalalta, minä varmasti bongaisin kalan hajun. Mutta onneksi näin ei ollut. Tykkään kyllä kalasta ja varsinkin lohesta, mutta kosmetiikkaani en kuitenkaan kalan hajua halua, oli kyse sitten kuinka tehokkaasta tuotteesta tahansa. Tuoksu ei myöskään onneksi ollut yhtään öljymäinen, vaan erittäin raikas ja puhdas. Valitettavasti tämä naamio kirveli aika kovin aluksi, mutta annoin naamion kuitenkin vaikuttaa iholla yli puoli tuntia ja kirvely hävisi ensimmäisen vartin jälkeen. Luin myös arvosteluja tästä naamiosta ja muutkin käyttäjät olivat kertoneet, että iho alkoi kirvelemään naamiosta.

"EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil on lohiöljyä sisältävä kangasnaamio. Lohiöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kangasnaamio sisältää D-vitamiinia ja rasvahappoja, jotka hoitavat ihoa ja vähentävät ihoärsytystä. Lohiöljy sisältää myös A ja E -vitamiinia. Kangasnaamio sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa."

GREEN TEA

Aikaisempi kokeilemani Salmon Oil naamio ei vedä vertoja tälle Green Tea naamiolle, sillä vaikka naamion ulkonäkö ja tuoksu oli hyvin samanlainen, tässä naamiossa oli jotain, miksi pidin tästä enemmän. Green tea kangasnaamio on mielestäni hyvä vaihtoehto perus suomalaiselle sekaiholle, joka on pintakuiva, mutta kuitenkin hieman rasvainen ja samea. Kaikinpuolin mahtava naamio ja itse voisin nähdä käyttäväni tämän kangasnaamion aina ennen juhlia, tai muuta tärkeää tilaisuutta, jossa haluan näyttää raikkaalta.

EYENLIP Moisture Essence Mask Green Tea on vihreää teetä sisältävä kangasnaamio. Vihreä tee -kangasnaamio virkistää ja kirkastaa ihoa sekä rauhoittaa ihoärsytystä. Vihreä tee palauttaa ihon normaalin kosteustasapainon ja vähentää rasvoittuvankin ihon kiiltoa. Vihreä tee sisältää jopa 20 kertaa enemmän antioksidantteja kuin C-vitamiini. Antioksidantit ehkäisevät tulehdusten syntymistä ja solujen vanhenemista, poistavat liiallisen talin ja myrkyt, vähentävät tulehdusta ja turvotusta ja eliminoivat juuri niitä bakteereita, joista ihon tulehdustila johtuu. Kangasnaamio sisältää myös mm. vesimelonia ja hunajaa, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

COLLAGEN

Viimeisimpänä testaamistani EyenLipin naamioista, mutta ei todellakaan vähäisempänä on oma lempparini. Eikä toisaalta ole mikään ihme, että juuri tämä kokeilemistani naamioista valikoitui lemppariksi, sillä oma haastava ihoni nauttii suuresti kollageenin ja hyaluronihapon yhdistelmästä. Tietysti pitää ottaa huomioon myös se, että koska kokeilin tätä viimeisenä, oli varmasti ihoni kosteustasapainokin parantunut jo huomattavasti siihen verrattuna, kun kokeilin Salmon Oil naamiota.  Tämän naamion vaikuttaessa kokeilin myös mikroneulausta, mutta ainakaan oman mikroneulausrullani neulat eivät kunnolla ylettyneet ihoon kangasmaskin läpi. Jotain tulosta kuitenki tuli mikroneulauksen ja tämän naamion yhdistelmästä, sillä iho oli seuraavana aamuna TODELLA heleä, kosteutettu, sekä tasaisen näköinen. 

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Collagen on kollageenia sisältävä kangasnaamio. Kangasnaamio on tehokas ihon kosteuttaja, sillä kosteusvoide sisältää kollageenia ja hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista. Auttaa ihoa kiinteytymään ja siloittaa ihon pieniä juonteita. Kollageeni auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä. Kollageeni on myös tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana. Kun iho on kosteutettu, se myös näyttää nuorekkaammalta ja raikkaalta. Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja näin ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.


Eyenlipin ihanaan kangasnaamioperheeseen kuuluu myös Aloe vera, Snail, sekä Charcoal naamiot, joita en vielä valitettavasti päässyt testaamaan. Erityisesti itseäni kiinnostaa näistä vielä Charcoal naamio, sillä se sisältää hiiltä, joka pienentää ihohuokosia ja vähentää ihoärstystä. Aion ostaa vielä nämä loputkin naamiot testiin, kunhan muilta suunnitelmiltani kerkeän ja tehdä niistä vielä uuden postauksen, jossa kerron, mitä mieltä olin. Suuntaan tänään Turkuun, joten voi olla että löydän sieltä paljon toivomani Charcoal-naamion.

Yleisarvosana Eyenlipin kangasnaamioille on kyllä omasta mielestäni ihan täysin 5/5, sillä en ole hetkeen saanut kosmetiikasta sellaista "oho wau"-fiilistä, joka tulee aina silloin tällöin, kun löytää jonkun huippulaatuisen tuotteen.

VINKKI!

Jos korealainen ihonhoitorutiini ja tuotteet kiinnostavat, käy kuuntelemassa Spotifystä Beautycastin jakso "K-beauty spesiaali", jossa kerrotaan tosi kattavasti korealaisesta ihonhoitorutiinista ja kosmetiikasta.