Beautybic: mustapääimuri

08.03.2022

*Kaupallisessa yhteistyössä Beautybic kanssa*

Mustapääimuri

Voi vitsit, nyt saan olla innoissani tästä uudesta yhteistyöstä, jonka pääsin toteuttamaan Beautybic kanssa!

Sain kokeiltavaksi Beautybiciltä mustapääimurin ja myönnettäköön, että aluksi olin hieman skeptinen sen suhteen, mahtaako kyseessä olla ollenkaan toimiva laite. Itselläni on myöskin niin pintakuiva iho ja pienet huokoset, että ajattelin aluksi, ettei tämä varmaankaan pysty poistamaan mustapäitä tehokkaasti...Mutta myönnettäköön, OLIN VÄÄRÄSSÄ!

Yllätyin siitä, että mustapääimuri todella toimi ja siinä oli voimakkaampi imuteho, mitä kuvittelin. Mulla on kylläkin itselläni mustapäät osassa kasvoja aika tiukassa, joten siksikin epäilin, mahtaako tämä laite sopia itselleni. 

Koen, että olen aina saanut olla nyppimässä komedoja pois, sillä omalla kohdallani iho uudistuu nopeasti ja siksi mustapäitäkin syntyy nopeammin. Taitaa kuitenkin olla tähän vaivaan pelastus tässä mustapääimurissa, jonka sain testattavaksi.

Imuria on helppo käyttää, sillä mukana oli sopivan pieni imupää käytettäväksi esimerkiksi nenässä ja leuassa. Laitteen käytössä tulee olla varovainen, mutta jos noudattaa ohjeita niin en usko että tällä kovin vakavia ongelmia saa kasvoille aikaiseksi. Itse tosin innostuin alussa vähän liikaa ja sain pikkuruiset verenpurkaumat aikaiseksi nenänpieliin.

Tässä kuvassa miehen nenä, josta myös koitin imeä mustapäitä. Ja kuten kuvasta näkyy, huokosista on imurin käytön jälkeen oikein tyrkyllä kaikki lika.

Beautybic kutsuu mustapääimuria ihon treenituotteeksi ja voin hyvin samaistua tähän, sillä se tuo kivan lisän päivittäisen ihonhoitorutiinin rinnalle. Mustapääimurin ansiosta ihosta tulee myös vastaanottavaisempi tehoaineille, kun ylimääräiset epäpuhtaudet on imetty pois.

Itse suosittelen aloittamaan käytön pienimmällä teholla ensin, sillä jokaisen iho on yksilöllinen. Jos et saa tuloksia aikaiseksi pienimmällä imuteholla, eikä ihosi reagoi laitteeseen, voit nostaa tehoa asteittain ja varovasti. On myös hyvä muistaa, että mustapäät irtoavat paremmin silloin, kun ihohuokoset ovat auki ja iho on pehmeä. Eli esimerkiksi saunan jälkeen voi olla ihanteellinen aika treenata mustapääimurilla.

Laitteessa on myös ultraäänitoiminto, jonka avulla huokoset avautuvat vielä paremmin. Omalla kohdallani käytän tätä ultraäänitoimintoa lähes joka kerta, sillä ihohuokoseni ovat niin ahtaat, että mustapäitä on vaikea saada ulos. 

Laitteen mukana tulee 6 eri vaihtopäätä joista voi valita mieluisensa. Mukana on vaihtopäitä ihon puhdistukseen, sekä timanttihiontapäitä ihon kiinteytykseen. Kurkkaa tästä linkistä vielä vaihtopäiden eri tarkoitukset.

Kosmetologin tekemän timanttihionnan tarkoituksena on ihon kuorinta ja ihon kirkastaminen ja heleyttäminen, joten tässä on kyse käytännössä samasta hommasta, mutta kotikäyttöisenä. Suosittelen edelleen kaikille ammattikosmetologin tekemiä kasvohoitoja, mutta tällä saa kivaa lisäbuustia joka viikkoiseen ihonhoitoon kotona.


Mustapääimuria ei saa missään nimessä käyttää vaurioituneelle iholle, eikä ihoa tulisi kuoria samana päivänä. Laitteessa on myös melko voimakas imuteho, joten laitteella ei saa painaa ihoa liian voimakkaasti.

Kätevän säilytyspussin ansiosta itse laite pysyy puhtaana myös silloin, kun sitä ei käytetä.

Beautybicin verkkokaupassa on myös paljon muita ihonhoidon laitteita ja koodilla asiaakauneudesta10 saat 10% alennuksen koko valikoimasta. Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin.

Herääkö jotain kysyttävää? Oletko aikaisemmin kuullut mustäpääimurista vai oliko tässä ensikohtaaminen? :)