Arvonta Instagramissa

22.02.2022


Koska en ole vielä pitänyt seuraajilleni arvontoja, nyt päätin toteuttaa Asiaa Kauneudesta Luonnonkosmetiikan lempparit-arvonnan!

Tuotepalketti sisältää seuraavia tuotteita:

Madara puhdistusvaahto, Madara Deep Moisture Balancing Fluid & Regenerating Night Cream, Avril Micellar Water, Avril Deo Roll-on, Urtekram Hand Cream, Urtekram Hand Wash sekä näytepussit adara Skin Equal meikkivoiteesta sävyistä 30 Rose Ivory sekä 20 Ivory. 

Tuotteet valikoitui pakettiin aikalailla omien lemppareiden mukaan. Ajattelin myös, että mitä monipuolisempi on paketin sisältö, sitä useammalle se sopii. Madara on kuulunut omiin luonnonkosmetiikan lempparimerkkeihin jo vuosia, sillä esimerkiksi puhdistusvaahto ei ole laisinkaan omaa ihoani kuivattanut ja voiteet ovat sulautuneet hyvin iholle ja esimerkiksi meikin alle.  Avril on mielestäni taas hinta-laatusuhteeltansa hyvä, sillä tuotteet ovat edullisia ja niitä on helposti saatavilla, joilloin kynnys luonnonkosmetiikan ostamiseen pienenee. Urtekram puolestaan tekee kivoja arkisia tuotteita, jotka kuitenkin ovat laadukkaita käyttää. 

Arvontaan voi osallistua Instagramissa tilillä @asiaakauneudesta