8 faktaa minusta 

29.09.2020

 Huomasin Instagramissa kivan syyshaasteen; 8 faktaa minusta ja päätin osallistua myös omalta osaltani. Olen aikaisemmin keväällä julkaissut samantyylisen postauksen, jossa kerroin 15 faktaa itsestäni, mutta nyt kun lukimääräni on kasvanut (kiitos siitä kaikille), voisi olla paikallaan julkaista muutama tieto uudelleen. Jäin lukemaan muiden haasteeseen osallistuneiden faktoja ja sain monesta bloggaajasta uutta ja mielenkiintoista tietoa, joten here you go!

1. TYÖHISTORIANI ON MONIPUOLINEN.

Tutut muistavat minut siitä, että työskentelin useamman vuoden paikallisessa apteekissa. Apteekin lisäksi olen kuitenkin työskennellyt monella muullakin eri alalla kuten esimerkiksi autokoulussa, rahoitusalalla, Hr-assistenttina, promootiotyöntekijänä, sekä kosmetiikan tuote-esittelijänä. Tällä hetkellä työskentelen muodin parissa ja olen vaatemyyjänä, sekä kosmetiikkamyyjänä

2.OLEN LUONTEELTANI YRITTÄJÄHENKINEN.

Vaikkei mulla olekaan yritystä (vielä), olen aina ollut todella yrittäjähenkinen ja ajatellut monesti työelämästä yrittäjämäisesti. Keksin joka viikko uusia liikeideoita ja huomaan monesti ajattelevani kuin yrittäjä.

3.EN JUO KAHVIA, MUTTA OLEN TEEN SUURKULUTTAJA.

En ole oikeastaan koskaan ollut kahvinjuoja siitä syystä, että vatsani ei oikein kestä kahvia. Rakastan kuitenkin eri teemakuja ja juonkin useamman kupin teetä päivässä. Lemppariteeni on tällä hetkellä Nordqvistin vihreät teet.

4.EN TYKKÄÄ TALVESTA.

Olen 110% kesäihminen. Olen kesällä luova ja energinen, niinkuin varmaan moni muukin. Tykkään myös helteestä ja siitä, että saa kulkea aamusta iltaan kesämekko päällä. Tietysti myös atooppinen ihoni tykkää 110% enemmän kesästä, joten sekin on syy, miksi vihaan lunta ja talvea. Olen siis auringonpalvoja, vaikka tiedän varsin hyvin, että aurinko ei tee hyvää iholle.

5.TEININÄ HAAVEILIN OLEVANI CARRIE BRADSHAW.

Aina Sinkkuelämää katsoessani haaveilin, että voisin tienata elantoni samoin kuin Carrie, eli kirjoittamalla artikkeleja lehtiin tai omalle palstalleni. Ihailin aina sitä, kun Carrie "lukittautui" asuntoonsa kirjoittamaan omassa rauhassaan ja levitti kaikki lehtiartikkelinsa ympäri lattioita ja haki niistä inspiraatiota. Toisaalta, tällä hetkellä olen melkein kuin Carrie; vaalea tukka kiharalla, läppäri sylissä ja vihot, sekä kirjat ympäri kämppää tuomassa inspiraatiota.

6.OLEN KASVISSYÖJÄ.

Osa tuttavistanikaan ei vieläkään tiedä/ole huomannut tätä, vaikka olen ollut ilman lihaa jo ainakin kolme vuotta. Ajatus kasvisruuasta alkoi lääkärin kehotuksesta vähentää punaisen lihan syöntiä. Vuosien kuluessa syyt ja tietämys on tietysti lisääntynyt. En ole koskaan oikein tykännyt lihasta tai kanasta, joten tämä päätös oli helppo tehdä. Jos virallisella termillä haluaisi kutsua, olisin Pesco-lakto-ovo-vegetaristi, sillä syön kuitenkin myös kalaa ja kananmunia. Nykypäivänä kasvissyönti ja lihattomat vaihtoehdot ovat onneksi jo niin yleisiä, että kasvissyöntiään ei tarvitse sen kummemmin ottaa puheeksi esimerkiksi ravintolassa.

7.EN PYSTY ELÄMÄÄN ILMAN PROJEKTEJA.

Kun esimerkiksi kuulin lomautuksestani koronan takia, tiesin, että minun on suunniteltava itselleni jokin projekti, jotta selviän. Se projekti on siis tässä ja nyt esillä, nimittäin tämä blogi. Muita tyypillisiä projektejani saattaa olla varaston suursiivous, vaatehuoneen uudelleenjärjestely tai koko asunnon kaappien siivous. Eli aina täytyy olla jotain, jota voi työstää ja viedä eteenpäin, vaikkei siitä koskaan tulisikaan mitään sen suurempaa.

8.TYKKÄÄN TEHDÄ LISTOJA.

Olen to do-lista ihminen. Sekä kalenteri-ihminen. Se, mitä kalenterissa tai listassa ei lue, sitä ei ole. Tykkään myös kirjoittaa käsin vihkoon muistiinpanoja kaikesta mitä kuulen ja opin päivän aikana, sekä välillä kirjoitan listaan ylös asioiden hyviä ja huonoja puolia tehdäkseni helpommin päätöksiä. Jos lähdemme matkalle, saatan kirjoittaa listan siitä, mitä tarvitsemme mukaan.

Sinä, joka luet tätä, haastan sinut mukaan, eli kerro omassa Instassasi 8 faktaa itsestäsi!